Diğer

 

> Sinan Kınıkoğlu, DBB tanıtım slaytları:

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

> Cumhuriyet Gazetesi Sürdürülebilir Yaşam Eki söyleşisi: DBB ve BÜKOOP (29 Mayıs 2012)

Birinci DBB Yönelim Toplantısı Raporu (27 Temmuz 2012)

> 20 Ocak 2013 DBB ve SlowFood Ankara buluşması video kaydi 1. Bolum2.Bolum.

Bayramiç Gerçek Gıda Bildirgesi (Nisan 2013)

> Ceyhan Temürcü, “Gerçek Gıda Ucuz Olabilir mi?” yazısı – 22 Haziran 2013

> Doğal ürünlere aracısız erişim konusunda bireysel ve toplumsal sorumluluk üstlenmek istiyorsanız öncelikle bu amaç doğrultusunda çalışan bir yerel gruba katılabilirsiniz. Ankara’da iseniz DBB grubu sizin için bu yönde bir seçenek sunar. Başka bir şehirde/bölgede iseniz benzer amaçlara hizmet eden grupları araştırabilir, yoksa da böyle bir grubun kurulması için inisiyatif alabilirsiniz: Topluluk Destekli Üretim Grupları

> İkinci DBB Yönelim Toplantısı Raporu (14 Eylül 2013)

> 1. Çankaya Tohum Takas Şenliği, Neden Doğal Üretim, Neden Aracısız Erişim? broşürü. 25-26 Ekim 2013

> Katılımcı Onay Sistemleri (KOS) ile ilgili Türkçe bir sunum (Cem Birder, Nisan 2014):  Cem-Birder-Katılımcı-Onay-Sertifikasyon-Sistemi

Bayramiç Gıda Toplulukları Çalıştayı Notları-Nisan 2014

> Ayşegül Çerçi, 3-7 Eylül 2014, 1. Kazdağı Ekofestivali sunumu, Ayvacık/Çanakkale: Topluluk Destekli Tarım ve DBB Grubu

 > DBB tanıtım slaytları (Eylül 2014)

> Türkiye’deki gıda toplulukları için bir platform (TDT ve KOS hakkında değerli bilgiler bulabilirsiniz):http://gidatopluluklari.org/ 

> Ayşegül Çerçi, Yeşil Gazete’de çıkan iki bölümlük bir yazı dizisi:  
> Ekim 2014’te Buğday Derneği evsahipliğinde düenlenen Dünya Organik Kongresi’nde yer alan Gıda Toplulukları Oluşturmak Konferansı
.
>  Aralık 2015, Yeşil Düşünce Derneği’nin düzenlediği Gıda Toplulukları Çalıştayı (DBB adına katılanlar Berna Çol ve Ayşegül Çerçi)
> Kasım 2016, Yeryüzü Derneği’nce düzenlenen Gıda Toplulukları Çalıştayı’nın kitapçığı için  yazı katkısı (Ceyhan Temürcü): gidatopluluklari-2016-ceyhan-yazi